Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики рынка труда в Баланештах

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики рынка труда в Баланештах

7 500 L Средняя зарплата в месяц

Уровень средней заработной платы в Баланештах за последние 12 месяцев

Валюта: MDL USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Баланештах.

10 популярных отраслей по количеству вакансий в Баланештах

В Баланештах наиболее востребованы специалисты отрасли . По статистике нашего сайта, количество вакансий в этой отрасли составляет 94.1% от общего количества предложений в Баланештах.

Рейтинг отраслей по уровню заработной платы в Баланештах

Валюта: MDL USD Год: 2024
Наиболее высокооплачиваемой отраслью в Баланештах является Торговля / Продажи. Средняя заработная плата в отрасли составляет 7500 mdl.

Рекомендуемые вакансии

Agent comerț, Nisporeni
, Nisporeni
Compania Rogob este în căutarea unui coleg nou pentru a suplini funcţia de Agent Comerț. În rolul de Agent Comerț vei asigura prezentarea, promovarea şi vânzarea produselor companiei în conformitate cu standardele şi politicile comerciale stabilite.responsabilităţile tale:asigurarea promovării şi vânzării directe a produsului Rogob;prospectarea pieţii pentru identificarea potenţialilor clienţi;negocierea contractelor şi executarea corectă a acordurilor;atragerea permanentă de noi clienţi;realizarea planului de vânzări lunar şi anual stabilit;stabilirea şi dezvoltarea unei relaţii profesionale cu clienţii companiei;dezvoltarea şi consolidarea parteneriatelor în acord cu standardele şi politicile comerciale stabilite;ce aşteptăm:studii superioare;experienţă în domeniu (avantaj);posesor permis de conducere – categoria B;cunoştinţe de operare PC;cunoaşterea limbilor română și rusă;spirit competitiv, rezistenţă la stres, punctualitate, abilităţi de negociere şi convingere, abilităţi organizatorice, orientare spre client;domiciliu: mun. Chisinau.ce oferim:carieră în una dintre cele mai mari companii producătoare din țară;salariu competitiv și bonusuri de performanță;training-uri în domeniul de activitate;mediu de lucru dinamic și interactiv;automobil de serviciu.Dacă te-ai regăsit în cele descrise mai sus, expediază-ne CV-ul cu specificarea funcției pentru care aplici, la adresa:  și noi avem grijă să îți oferim detaliile.Te așteptăm în echipa Rogob!
Agent vânzări
, Nisporeni
Ce îți oferim:cultură organizațională axată pe oamenilibertatea în a-ți manifesta ambițiile și personalitateacolegi prietenoși și mediu de lucru pozitivtraining-uri de dezvoltare profesională din contul companieioportunități de avansare în carierăsalariu competitiv și pachet atractiv de beneficiiangajare oficială cu contract de muncă și pachet social deplinautoturism de serviciu și combustibil asiguratCe vei face:vei vizita clienții pentru a identifica necesitatea în suplinirea stocului, promova vânzările și prelua comenzilevei consulta clienții privind produsele comercializatevei identifica clienți noi, negocia și încheia contractevei ține la control executarea condițiilor contractuale și achitarea plăților Ce căutăm:experiență într-un post similar (constituie avantaj)abilități de comunicare în limbile română şi rusăinițiativă în stabilirea contactului cu cliențiiabilități de negociere și convingereabilități de învățare și lucru cu informațiaabilități de analiză și planificareabordare pozitivă și dinamicăexperiență de conducere a autoturismului și permis de conducere (cat. B) valabil.Cei mai buni lucrează la noi! Vino și tu!Te așteptăm cu drag în echipa noastră!Expediază CV-ul tău la   
Agent de vânzări - Nisporeni
, Nisporeni
Coca-Cola Hellenic Moldova este una dintre cele mai mari companii din sectorul FMCG din Republica Moldova cu o istorie de 28 de ani, parte a grupului de companii Coca-Cola Hellenic prezent în 29 de țări. Portofoliul produselor include brand-urile: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cappy Pulpy, Dorna, Fuzetea, RICH și BURN.Departament: VânzăriRol: Să dezvolte clienţii şi zona de care răspunde în scopul realizării bugetului de vînzări şi a indicatorilor de piață ai Companiei.Locaţie: NisporeniOferim:Mediu de lucru ce încurajează inițiativaLucru cu cele mai representative branduri globale, cu un portofoliu care crește de la an la an.Echipă de traineri dedicată dezvoltării tale.Recunoașterea rezultatelor și a performanțelor.Diversitatea activității prin gestionarea unui portofoliu complex de produse.Oportunități de promovare.Beneficii atractive (mașină, bonusuri, tichete de masă, prime, asigurare medicală, concursuri interne)Grafic de lucru: luni-vineri; sîmbăta/duminca zile de odihnă. Responsabilități principale: Dezvoltarea pieței prin clienți noiPropunere și implementare inițiative de dezvoltare a cliențilorExecuție în piață la cel mai înalt nivelComunicarea și colaborarea cu agenții distribuitorilorImplementarea promoțiilor conform calendarului de marketingPlasare mijloace fixe (vitrine frigorifice, rafturi) la clienţii din zona sa.Mercantizarea vitrinelor/ utilajelor frigorifice ale Companiei.Criterii Eligibilitate:Cunoştinţe şi experienţă în domeniul vânzărilor;Permis de conducere cat. B, cutie mecanica;Studii medii finalizate (studii superioare–avantaj);MS Office.Aplică dacă:Ești pasionat de o carieră în vânzăriEști Curios și cu inițiativăÎți dorești să obții rezultateÎți place să lucrezi în echipăEști însetat de auto-îmbunătățire și dezvoltare profesionalăValorile și integritatea puternică te conduc în activitatea taDacă eşti interesat în această poziţie aplică on-line la https://bit.ly/3YKcxsT sau expediază CV-ul tău la adresa cu mențiunea Agent de vânzări - Nisporeni.
Consultant/ă Vânzări Orange or. Nisporeni
, Nisporeni
Ești în căutarea unui loc de muncă?  La noi iți poți începe cariera!Nu ai experiența pe care toți o cer? Noi te vom invața sa fii profesionist!Noi îți oferim oportunitate de a crea o carieră, începând cu domeniul vânzărilor –  iar cu răbdare și încredere, te poți dezvolta în orice domeniu potrivit în cadrul companiei noastre.Hai sa-ți povestim despre noi!Suntem cel mai mare partener Orange Moldova, cu o rețea de 48 de magazine si cu peste de angajați.Echipa de administare în mare parte include consultanți vânzări avansați în carieră.Secretul succesului nostru este în sistemul de înstruire profesională: training-uri, programe individuale de dezvoltare, bibliotecă corporativă, și platformele interne de instruireÎmpreună cu Orange suntem motivați spre rezultate mai bune, beneficiind de concursuri cu premii valoroase, călătorii, smartphoane si gadgeturi de TOP.Vrei să faci parte din echipa noastră? Ai o dorință de învățare și capacitatea de a lucra cu entuziasm și energie pozitivă?  Avem nevoie de tine în vânzări!Ce vei face?Vei indetifica nevoile clienților și le vei oferi cea mai potrivită soluțieVei promova și vei vinde produsele și serviciile OrangeVei fi la curent cu toate tehnologiile și serviciile inovatoare Orange care fac viața oamenilor mai ușoară și mai bună.Vei împărtăși experiența și cunoștințele, ajutând clientul să aibă parte de utilizare placută a serviciilor, dispozitivelor și accesorii cool!Te-ai decis? Atunci iți oferim și alte beneficii:Vei avea acces la smartphoane și gadgeturi de ultima generațieVei Beneficia de servicii gratuite Orange și produse îndrăgite la unpreț avantajosVei fi instruit și ghidat de cei mai buni, având acces la platforme de dezvoltare Orange learning, iSpring, trainguri, coaching și mentorat în carieră.Iți vei putea planifica timpul mai eficient – oferim program de lucru flexibil, după o înțelgere cu colegii din magazin iți vei aranja zilele libere atunci când ai nevoie.Te-ai convins, ca despre tine e vorba?Atunci nu mai sta pe gânduri!  Aplică și hai să discutăm!
Psiholog/-ă în cadrul Centrelor Multifuncționale Nispore...
, Nisporeni
Căutăm Psiholog/-ă, pentru evaluarea și consilierea beneficiarilor în cadrul Centrelor Multifuncționale Nisporeni din or.Nisporeni; Tîrnova din s. Tîrnova, r-nul Dondușeni.A O ’’Concordia. Proiecte Sociale’’, descoperă zi de zi oameni profesioniști, care activează împreună pentru a realiza obiectivele propuse, prin stimularea creșterii spiritului de echipă.Responsabilități:Efectuarea evaluării psihologice a beneficiarilor pe baza instrumentelor specifice;Desfășurarea activităţii de consiliere psihologică și terapie individuală;Optimizarea și armonizarea relațiilor dintre beneficiar și familia acestuia și a relațiilor cu comunitatea.Așteptări faţă de candidaţi:Studii superioare în domeniul psihologic / psihopedagogic;Experienţă în domeniul psihologiei minim 2 ani;Cunoştinţe în domeniul consilierii pe probleme de familie, terapie comportamentală;Cunoaşterea limbilor română şi rusă;Abilități de consiliere și discreție profesioanală;Capacitate de comunicare și dezvoltare de relații personale cu beneficiarii;Motivare, dinamism, empatie.Oferim:Pachet social;Bonus anual;Participări la trening-uri și conferințe specializate;Seminare de integrare a colegilor noi, pentru ca perioada de acomodare să fie mai eficientă și desigur mai plăcută;Dacă ești tânăr specialist și nu ai o experiență - ai un mentor dedicat care te va ajuta să te integrezi,  prin diverse trening-uri și suport;Program de muncă stabil, cu pauza de masă;Experiență în proiecte internaționale;Team building-uri/ evenimente de relaxare oferite de către organizație;Zi liberă de ziua ta, cu menținerea salariului – pentru a fi mai aproape de cei dragi;Plus 1 zi de concediu anual la fiecare 1 an lucrat în organizație;Birou confortabil și dotat cu birotică;Norma de muncă – 50 %.Locul de muncă:Centrul Multifuncțional Nisporeni din or. Nisporeni;Centrul Multifuncțional Tîrnova din s. Tîrnova, r-nul Dondușeni.A.O. "Concordia. Proiecte. Sociale" este o organizație care protejează copiii / beneficiarii de orice abuz asupra acestora și are aprobată o Politică pentru Protecția Copilului și Codul de Conduită care se respectă în totalitate de către angajați.Se prelungește teremenul de depunere a CV-urilor pînă la data de .Vă rugăm să transmiteti CV-ul și scrisoarea de intenție a D-stră, indicînd POZITIA la care aplicați, la următoarea adresă de e-mail: .Telefon: .Sediul A.O. ”Concordia.Proiecte Sociale”, str. A. Corobceanu 13/1, or. Chișinău.Atenție* Pentru moment, este imposibilă recepționarea mesajelor de pe: yandex, mail.ru, zen, sputnik și alte platforme rusești.
Agent de vânzări (Nisporeni) / Торговый представитель (Н...
, Nisporeni
Varda SRL - astăzi avem 25 de ani de dezvoltare, creștere și rezultate. Sfera de activitate este vânzarea de băuturi alcoolice și nealcoolice, produse de cofetărie. Dispunem de depozite proprii, departamente de logistică și transport, linii de vânzare pe întreg teritoriul Republicii Moldova. În această etapă, căutăm Agent de vînzări (Nisporeni), care să se alăture echipei noastre.Oferim:salariu motivant;sistem atractiv de bonusare;pachet social integral și angajare oficială în conformitate cu prevederile Codului muncii al RM;compensarea cheltuielilor de transport și a celor pentru convorbiri telefonice;oportunități reale de avansare în carieră;instruire corporativă.Responsabilități:realizarea de vânzări active, atingerea indicatorilor prevăzuți în planul de vânzări;atragerea noilor clienți;promovarea produselor în teritoriul alocat;încheierea contractelor, primirea cererilor;urmărirea datoriei debitoare.Cerințe principale față de candidat:experiență de cel puțin un an într-o poziție similară;fluență în limba de stat și limba rusă;abilități de negociere și convingere, bune competențe de comunicare;spirit de inițiativă, capacitate de autoorganizare, responsabilitate;atitudine pozitivă, orientare către rezultate;dorință de a lucra și a câștiga bani.Prioritate vor avea candidații care dețin un automobil personal.Cei interesați de această ofertă sunt rugați să expedieze CV-ul la adresa electronică: , specificînd poziția la care aplică și salariul dorit.Pentru detalii sunați: 69.Doar candidații selectați vor fi invitați la interviu. Varda SRL - сегодня за нашими плечами 25 лет развития, роста и результата. Сфера нашей деятельности - реализация алкогольных и безалкогольных напитков, кондитерских изделий. Имеем собственный складской комплекс,  подразделения логистики и транспорта, линии сбыта по всей территории РМ. На данном этапе мы ищем в свою команду торгового представителя по населенному пункту — Ниспорены. Мы предлагаем:Высокую заработную плату;                                           Привлекательную систему бонусов;Полный соц. пакет и трудоустройство согласно ТК РМ;Компенсацию  расходов на автомобиль и корпоративную телефонную связь;Реальную возможность карьерного роста;Корпоративное обучение.  Обязанности: Активные продажи, выполнение плановых показателей; Привлечение к сотрудничеству новых клиентов; Продвижение продукции на закрепленной территории; Заключение контрактов, прием заявок; Работа с дебиторской задолженностью.Основные требования к кандидату:Опыт  работы в аналогичной должности – не менее 1-го года;Свободное владение государственным и русским языками;Умение вести переговоры, убеждать, отличные коммуникативные навыки;Инициативность, высокая организованность, ответственность;Позитивный настрой, нацеленность на результат;Желание работать и зарабатывать.Наличие автомобиля обязательно        Просьба к кандидатам указать в резюме должность на которую претендуете и желаемую заработную плату.Только отобранные кандидаты будут приглашены на собеседование.Заинтересованных лиц просим высылать резюме по е-mail: .Дополнительная информация по тел.: 69.
Manager magazin Nisporeni (cu posibilitatea de deplasare...
, Nisporeni
Anunțăm deschiderea unui nou post în calitate de Manager magazin Nisporeni.Suntem deschiși să analizăm candidatura persoanelor disponibile pentru deplasări din raionul Nisporeni si localitățile apropiate.Responsabilități de bază:Coordonarea tuturor proceselor de activitate ale magazinului;Elaborarea acţiunilor pentru creşterea vânzărilor şi micşorarea costurilor operaţionale;Monitorizarea și îndeplinirea obiectivelor financiare ale magazinului ativitatea căruia o coordonează (planul de vânzări, productivitate, cheltuieli operaționale, pierderi cunoscute) etc;Organizarea şi participarea la inventarieri în magazin;Instruirea și controlul activitatății echipei.Cerințe:Studii medii sau superioare – economie, comerț, administrare;Experiență în vânzări sau într-un post similar obligatoriu;Comunicare fluentă în limba română și rusă;Persoana amabilă, energică, flexibilă la graficul de muncă;Cunoștințe de operare cu PC - Microsoft Office, programa UNA, altele.Garantăm:Angajare oficiala si pachet social deplin;Salariul fix si bonusuri de performanta;Cartela corporativa pentru comunicare mobilă;Posibilitatea de a lucra într-o echipă tânără și dinamică;Perspectivă de creștere în carieră.Vă rugăm să expediați CV-ul cu menționarea postulului vacant dorit la adresa electronică: .
Consultant vânzări în magazinul Moldtelecom în or. Nispo...
, Nisporeni
Vrei sa faci parte din cea mai ambiţioasă echipă de Vînzători dornici de afirmare şi succes?  Alege o carieră de succes alături de Unite Moldtelecom! Hai să ne cunoaștem dacă eşti:    - Pasionat de tehnologiile IT   - Bune abilitati de comunicare  - Disciplinat şi organizat  - Cu dorinţă de dezvoltare continuă Ce trebuie să faci?- Consultarea şi promovarea serviciilor Moldtelecom- Promovarea și vînzarea produselor din domeniul GSM şi IT- Furnizarea informaţiilor despre ofertele promoţionale- Fidelizarea clienţilor  Noi îţi oferim: - Un start minunat in cariera- Salariu motivant - Instruire gratuita - Posibilitati de creştere profesionalăIncepeţi cariera alături de echipa noastră!Aplică CV-ul cu poză pe adresa de email      Pentru detalii ne puteţi contacta la nr.
Medic Oftalmolog/Optometrist în or. Nisporeni, Ungheni
, Nisporeni
OPTICA Felicia este o rețea prezentă pe teritoriul Republicii Moldova. Misiunea echipei noastre este să oferim servicii de calitate clienților, prezentând o gamă largă de produse Optice: rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact și accesorii. Mai mult, specialiștii noștri calificați, medici oftalmologi, sunt gata să-ți ofere o consultație la cel mai înalt nivel. Te așteptăm să ne cunoaștem si să faci parte dintr-o echipă tânără, profesionistă, dinamică şi unită, să îţi construieşti o carieră într-un domeniu de perspectivă, într-o companie care îţi oferă şansa de a te dezvolta profesional şi personal. Aplică!Cerinţe:Studii superioare în domeniul Optometriei;Experienţă la un post similar de minim un an;Capacitatea de lucru cu pacienţii;Cunoașterea fluentă a limbilor română și rusă;Deținerea permisului de conducere/automobil propriu, constituie un avantaj.Oferim:Salariu motivant;Pachet social complet;Instruire și trening-uri asigurate;Program de lucru flexibil. Responsabilități:Examinarea pacienților și stabilirea diagnosticului;Indicarea tratamentului, la necesitate;Întocmirea fișei de consultație pentru fiecare pacient în parte.Vor fi contactaţi doar candidaţii care corespund cerinţelor menţionate mai sus.
Consultant Vânzări Orange or. Nisporeni
, Nisporeni
Ești în căutarea unui loc de muncă?  La noi iți poți începe cariera!Nu ai experiența pe care toți o cer? Noi te vom invața sa fii profesionist!Noi îți oferim oportunitate de a crea o carieră, începând cu domeniul vânzărilor –  iar cu răbdare și încredere, te poți dezvolta în orice domeniu potrivit în cadrul companiei noastre. Hai sa-ți povestim despre noi!Suntem cel mai mare partener Orange Moldova, cu o rețea de 48 de magazine si cu peste de angajați.Echipa de administare în mare parte include consultanți vânzări avansați în carieră.Secretul succesului nostru este în sistemul de înstruire profesională: training-uri, programe individuale de dezvoltare, bibliotecă corporativă, și platformele interne de instruire.Împreună cu Orange suntem motivați spre rezultate mai bune, beneficiind de concursuri cu premii valoroase, călătorii, smartphoane si gadgeturi de TOP.Vrei să faci parte din echipa noastră? Ai o dorință de învățare și capacitatea de a lucra cu entuziasm și energie pozitivă?  Avem nevoie de tine în vânzări! Ce vei face?Vei indentifica nevoile clienților și le vei oferi cea mai potrivită soluție.Vei promova și vei vinde produsele și serviciile Orange.Vei fi la curent cu toate tehnologiile și serviciile inovatoare Orange care fac viața oamenilor mai ușoară și mai bună.Vei împărtăși experiența și cunoștințele, ajutând clientul să aibă parte de utilizare placută a serviciilor, dispozitivelor și accesorii cool! Te-ai decis? Atunci iți oferim și alte beneficii:Vei avea acces la smartphoane și gadgeturi de ultima generație.Vei beneficia de servicii gratuite Orange și produse îndrăgite la un preț avantajos.Vei fi instruit și ghidat de cei mai buni, având acces la platforme de dezvoltare Orange learning, iSpring, trainguri, coaching și mentorat în carieră.Iți vei putea planifica timpul mai eficient – oferim program de lucru flexibil, după o înțelgere cu colegii din magazin iți vei aranja zilele libere atunci când ai nevoie.Te-ai convins, ca despre tine e vorba?Atunci nu mai sta pe gânduri!  Aplică și hai să discutăm! Află mai multe despre noi aici: https://www.facebook.com/PartenerOrange