Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики рынка труда в Криулянах

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики рынка труда в Криулянах

8 000 L Средняя зарплата в месяц

Уровень средней заработной платы в Криулянах за последние 12 месяцев

Валюта: MDL USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Криулянах.

10 популярных отраслей по количеству вакансий в Криулянах

В Криулянах наиболее востребованы специалисты отрасли Производство. По статистике нашего сайта, количество вакансий в этой отрасли составляет 83.3% от общего количества предложений в Криулянах.

Рейтинг отраслей по уровню заработной платы в Криулянах

Валюта: MDL USD Год: 2024
Наиболее высокооплачиваемой отраслью в Криулянах является IT. Средняя заработная плата в отрасли составляет 10000 mdl.

Рейтинг востребованных профессий в Криулянах в 2024 году

C/C++ является наиболее востребованной профессией в Криулянах. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 1. Уровень средней заработной платы у профессии C/C++ равен 10000 mdl

Рекомендуемые вакансии

Lăcătuș reparator (mecanic/electrotehnist și/sau frigo-tehnist)
Nivali Prod SRL, Криуляны
Responsabilități:Efectuarea comenzilor de reparație a utilajelor de producție;Respectarea instrucțiunilor de lucru referitoare la tehnica securității;Întreținereaa utilajelor.Cerințe:Experiența pe o pozitie similară minim 3 ani, cunoștințe în domeniul de reparare a utilajelor electrice;Perseverență la locul de muncă;Seriozitate și punctualitate.Noi oferim:Program de lucru Luni-Vineri, 8::00 (Pauză de masă 12::00);Perspectivă de avansare în carieră;Salariu atractiv și adecvat, conform volumului de muncă și care  se negociază în dependență de aptitudinile, profesionalism și stagiul candidatului;Colectiv de muncă tânăr și prietenos;Transport asigurat tur-retur (r.Criuleni, satul Dubăsarii-Vechi)Prânz gratuit;Posibilitate de promovare;Condiții sociale conform prevederilor legale în vigoare.Amplasarea: r. Criuleni, s. Dubăsarii VechiDacă doriți ca viața dumneavoastră să fie activă și interesantă expediați CV-ul  la adresa de e-mail: Telefon de contact: / .
Tractorist (combină) (s. Corjova)
AGOS, Криуляны
Responsabilități:Efectuarea lucrărilor agricole;Verificarea și urmărirea pe durata zilei de lucru buna funcționare a utilajelor pe care lucrează pentru preîntâmpinarea eventualelor defecțiuni;Executarea reglajele necesare la sistemele de aprindere, ungere, alimentare precum și înlocuirea unor piese care nu comportă complicații;Răspunderea de uneltele, sculele și echipamentul de protecție și semnalizare.Cerințe:Studii: medii de specialitate;Experiența în lucru: minim 3 ani.Condiții:Program de lucru 6/1;Compensarea cheltuielilor de transport;Prânz gratuit;Asigurăm cazare, s.Corjova, rl.Criuleni.Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV pe adresa:  sau să ne contacteze la numerele de telefon: (Angela).