Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики рынка труда в Флорештском Районе

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики рынка труда в Флорештском Районе

44 890 L Средняя зарплата в месяц

Уровень средней заработной платы в Флорештском Районе за последние 12 месяцев

Валюта: MDL USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Флорештском Районе.

10 популярных отраслей по количеству вакансий в Флорештском Районе

В Флорештском Районе наиболее востребованы специалисты отрасли Производство. По статистике нашего сайта, количество вакансий в этой отрасли составляет 100% от общего количества предложений в Флорештском Районе.

Распределение вакансий в Флорештском Районе

Как видно на диаграмме, в Флорештском Районе наибольшее количество вакансий открыто в Цыре. На втором месте - Ченуша, а на третьем - Бурсук.

Рейтинг отраслей по уровню заработной платы в Флорештском Районе

Валюта: MDL USD Год: 2024
Наиболее высокооплачиваемой отраслью в Флорештском Районе является Шоу-бизнес / Искусство. Средняя заработная плата в отрасли составляет 44890 mdl.

Рекомендуемые вакансии

Psiholog/-ă în cadrul Centrelor Multifuncționale Lăpușna...
, Florești
Căutăm Psiholog/psihologă pentru evaluarea și consilierea beneficiarilor în cadrul Centrelor Multifuncționale Lăpușna din s. Lăpușna r-nul Hîncești; Pleșeni din s. Pleșeni, r-nul Cantemir și Sănătăuca din s. Sănătăuca, r-nul Florești. A.O. ’’Concordia. Proiecte Sociale’’ descoperă zi de zi oameni profesioniști, care activează împreună pentru a realiza obiectivele propuse, prin stimularea creșterii spiritului de echipă.Responsabilități:- Efectuarea evaluării psihologice a beneficiarilor, pe baza instrumentelor specifice;- Desfășurarea activităţii de consiliere psihologică și terapie individuală;- Optimizarea și armonizarea relațiilor dintre beneficiar și familia acestuia și a relațiilor cu comunitatea; Așteptări faţă de candidaţi:- Studii superioare în domeniul psihologiei/psihopedagogiei;- Experienţă în domeniul psihologiei - constituie un avantaj;- Cunoştinţe în domeniul consilierii pe probleme de familie, terapie comportamentală;- Cunoaşterea limbilor română şi rusă;- Abilități de consiliere și discreție profesioanală;- Capacitate de comunicare și dezvoltare de relații personale cu beneficiarii;- Motivare, dinamism, empatie. Oferim:- Salariu atractiv – care oferă oportunitatea unei vieți la tine acasă;- Bonus anual;- Buget personal pentru dezvoltare, participări la training-uri și conferințe specializate;- Seminare de integrare a colegilor noi, pentru ca perioada de acomodare să fie mai eficientă și desigur mai plăcută;- Dacă ești tânăr specialist și nu ai o experiență - ai un mentor dedicat care te va ajuta să te integrezi,  prin diverse training-uri și suport;- Program de muncă stabil, cu pauza de masă;- Experiență în proiecte internaționale;- Team building-uri/ evenimente de relaxare, oferite de către organizație;- Zi liberă de ziua ta, cu menținerea salariului – pentru a fi mai aproape de cei dragi;- Plus 1 zi de concediu anual la fiecare 1 an lucrat în organizație;- Birou confortabil și dotat cu birotică;- Pachet gratuit de comunicare, inclusiv și aparat telefonic - la solicitare;- Program de muncă: 0,5 normă de muncă. Locul de muncă:- Centrul Multifuncțional Lăpușna din s. Lăpușna, r-nul Hîncești;- Centrul Multifuncțional Pleșeni din s. Pleșeni, r-nul Cantemir;- Centrul Multifuncțional Sănătăuca din s. Sănătăuca, r-nul Florești. A.O. "Concordia. Proiecte. Sociale" este o organizație care protejează copiii/beneficiarii de orice abuz asupra acestora și are aprobată o Politică pentru Protecția Copilului și Codul de Conduită, care se respectă în totalitate de către angajați. Se prelungește termenul de depunere al CV-urilor până la data de Rugăm să transmiteți CV-ul D-stră și scrisoarea de intenție, indicînd POZITIA la care aplicați, până la data de , la următoarea adresă de e-mail: .Telefon: . Sediul A.O. ”Concordia. Proiecte Sociale”, str. A. Corobceanu 13/1, or. Chișinău.Atenție* Pentru moment, este imposibilă recepționarea mesajelor de pe: yandex, mail.ru, zen, sputnik și alte platforme rusești.
Specialist SSM
, Florești
VERUM GROUP AGRO TRADING angajează Specialist SSMLocația – c. Gura Camencii, r. FloreștiCompania oferă:Salariu motivant lei);Prânzuri gratuite și compensarea combustibilului;Stabilitate într-o companie dinamică și prosperă;Posibilități de creștere profesională;Instruire continuă din contul Companiei.Responsabilități:Asigurarea controlului și aplicarea tuturor reglementărilor legislative cu privire la SSM;Monitorizarea efectuării instruirilor angajaților în domeniul SSM;Elaborarea pachetului de instrucţiuni de SSM necesare în procesul de activitate al companiei;Elaborarea și întocmirea fișelor personale de instruire a angajaților în domeniul SSM;Identificarea și evaluarea factorilor de risc profesional la locul de muncă, cu întocmirea fişelor de evaluare respective;Întocmirea planului de protecţie şi prevenire și al programului anual de SSM;Evidența registrelor și a tuturor actelor normative în vigoare.Cerințe față de candidat:Studii superioare / medii (tehnice) și nivelul II de pregătire în domeniul SSM;Experiență de cel puțin 3 ani în domeniul SSM;Cunoașterea limbilor română și rusă;Cunoștințe bune de operare a PC;Spirit analitic, competențe de organizare, planificare și control.Persoanele interesate pot expedia un CV la adresa: .Detalii la numărul de telefon:  Te așteptăm drag în Echipa noastră! Notă: Prin expedierea CV-ului, vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal în cadrul procesului de recrutare.
Manager Relații Clienți (or.Floresti)
, Florești
Căutăm Manager Clienți, full-time (începi de la 09h00 și ieși la 18h00).Facem parte din grupul „Aventus Group” ce ocupă poziții de lider în piețele din Polonia, Letonia, Republica Cehă, Ucraina, Kazahstan, în Moldova spre asta tindem. Scopul nostru e să oferim clienților soluții financiare rapide, ușoare, transparente și personalizate.Ai doar de câștigat:- Ce ține de salariu - oferim suma de MDL, plus acordăm și bonusuri bazate pe rezultatele individuale;- Schimb de experiență cu colegii noștri din țările grupului;- Team building-uri internaționale și locale.Cu ce te vei ocupa:- Vei răspunde și vei redecționa apeluri;- Vei oferi răspunsuri profesioniste, plus te vei implica activ în rezolvarea problemelor semnalate de clienți;- Vei efectua apeluri către clienți pentru suport și promovare a serviciilor companiei;- Alte activități administrative.Hai să trecem la cerințe:- Pentru noi e important ca persoana dată să fie orientată către rezultat;- Cunoașterea limbii române și ruse la nivel conversațional;- Să primească plăcere din discuția cu oamenii;- Apreciem responsabilitatea și atenția la detalii;- Experienta anterioară în domeniul creditării va constitui un avantaj.Persoanele interesate pot expedia CV-ul la adresa de e-mail  Doar candidații selectați vor fi contactați.
Specialist Serviciu Clienți BLAGO or. Floresti
, Florești
Esti in cautarea unui loc de munca stabil si cu posibilitati reale de dezvoltare profesionala? Hai alaturi de noi!De ce BLAGO?! Pentru ca suntem o companie moderna, in plina dezvoltare, cu multi colegi tineri, veseli si intotdeauna preocupati de dezvoltarea profesionala.Lipsa experientei in domeniu nu este o problema, intrucat ne place sa incurajam noile generatii de absolventi sa faca primii pasi in cariera lor, dar totodata sprijinim si initiativele indraznete de reorientare profesionala.Pentru a te alatura echipei BLAGO, ai nevoie de:• studii medii sau superioare• cunostinte medii de operare PC și utilizare a internetului• seriozitate, bune abilitati de comunicare si relationare• buna capacitate de organizare, proactivitateDescrierea jobului. Sarcini•Oferirea de suport clienților, prezentarea produselor și a promoțiilor•Efectuarea schimbului valutar•Efectuarea tuturor operațiilor cu numerar (încasări, plăți), întocmirea documentației specificeBeneficii•Training de specialitate și formare în meserie oferite gratuit•Loc de munca în agenții moderne•Posibilitatea de a avansa in cadrul companiei•Mediu de lucru profesionist, într-o companie de succes, stabilă pe piața muncii•Pentru ca ne place sa socializam, organizam diverse evenimente interne ce ne ofera posibilitatea de a ne relaxa si de a ne cunoaste mai bine.Compania noastra se afla in topul firmelor din domeniu la nivel de tara si detine o experienta de peste 7 ani pe piata. Ne aflam intr-o continua dezvoltare si ne desfasuram activitatea in 41 de agentii amenajate conform normele in vigoare privind securitatea personalului. Mentionam ca acestea au dotari specifice complete si un design modern.
Florești! Vânzător Consultant de la 7000lei / Флорешты!...
, Florești
Хочешь гордиться своим местом работы и рассказывать о нем всем? Тогда обязательно присылай свое резюме, мы его рассмотрим и свяжемся с тобой. Хочешь понять где ты будешь работать? Тогда жми на ссылку и смотри!https://www.youtube.com/watch?v=EaN8gbbl0P0&feature=youtu.be      Требования:Знание румынского и русского языковПользователь ПКПриятная внешность, общительность, вежливостьОпыт работа в качестве продавца-консультанта станет преимуществомВ свою очередь мы можем вам предложить:Официальное трудоустройство, полный соц.пакетПостоянное профессиональное обучениеХорошую заработную плату от леи и комфортное место работыИнтересную работу в хорошем коллективеВсе претенденты проходят обучение за счет компании и после успешно сданных экзаменов становятся частью команды!Обучение и стажировка проводятся в Кишиневе . Проживание и кофе-брейки во время обучения компания предоставляет.Если ты уверен в себе и готов развиваться - стань частью большого проекта Xiaomi Store!Высылайте резюме на   с указанием вакансии, на которую претендуете.Телефон:  Vrei să fii mândru de locul unde activezi și să  povestești tuturor despre aceasta? Atunci expediază, cv-ul, iar noi îl vom analiza și vom lua legătura cu tine. Fiecare candidat va fi analizat si informat despre rezultat.Vrei sa intelegi unde vei lucra? Atunci acceseaza link-ul!https://www.youtube.com/watch?v=EaN8gbbl0P0&feature=youtu.be     Cerințe:Cunoașterea limbii române și ruseUtilizator PCAspect plăcut,comunicabilitate,amabilitate, responsabilitateExperiența de muncă în calitate de vânzător-consultant, va constitui un avantajLa rândul nostru vă oferim:Angajare oficială, cu pachet social deplinInstruire profesională permanentăSalariu decent de la lei și loc confortabil de muncăLucru interesant în cadrul unui colectiv bunToți candidații vor fi instruiți gratuit în cadrul companiei și după susținerea cu succes a examenelor vor deveni parte a echipei!Formarea profesională și stagierea au loc la Chișinău .Cazarea și pauzele de cafea în timpul formării studiilor, sunt oferite din contul companiei.Daca esti increzut in tine si esti gata sa evoluezi - devino parte a proiectului Xiaomi Store!Expediază cv-ul la adresa  cu indicarea funcției vacante pentru care aplici.Telefon:
Expert Creditare în orașul Florești
, Florești
Alege o carieră de succes alături de Ok Credit!Nu ai studii în domeniu dar te atrage creditarea și vrei să îți faci o carieră în acest domeniu atunci Ok Credit te invită în echipa sa, detalii despre companie vezi pe site-ul oficial:https://ok-credit.md/ro/    Oferim:Grafic stabil de muncă: Luni-Vineri 9::00;Oficiu modern și condiții confortabile de lucru;Salariu motivant+bonus;Angajare oficială;Instruire și creștere profesională.Te potrivești dacă:Ești comunicativ și discuți fluent în română și rusă;Cunoști calculatorul bine și te descurci ușor la el;Înveți ușor lucruri noi și vrei să te dezvolți personal.Responsabilitățile postului:Vei promova produsele de creditare și atragerea clienților;Vei analiza cererile de împrumut;Vei întocmi contractele de creditare;Vei planifica și raporta activitățile îndeplinite.Aplică acum fără cv pe link-ulSau Aplică cv-ul pe adresa indicată mai jos:.
Operator complex de porcine Florești
, Florești
Noi vă oferim:• Angajare oficială cu pachet social deplin;* prînz gratuit;• Zi deplină de muncă (de la 08::00);• Remunerarea muncii înaltă* Locul de muncă: Complexul de porcine din s. Gura Camencii , r-nul FloreștiResponsabilități:• Participarea la procesul de îngrijire a porcinelor;• Sortarea purceilor;• Oferirea ajutorului calificat porcinelor;Cerințe față de viitorii angajați:• Prezintă un avantaj experiența de muncă pe o poziție similară (atît în țară cît și peste hotare);Pentru a vă încadra în cîmplul muncii în cadrul companiei noastre, vă puteți apropia direct la Complexul de porcine din s. Gura Camencii, r-nul Florești.Tel. de contact:
Manager în filiala Florești
, Florești
Fabrica de Ferestre și Uși SRL „Grafitex-Cons” angajează Manager  vînzări în oficiul  or. FlorestiCerințe:- cunoașterea limbilor rusă și română;- bune cunoștințe de utilizare a programelor 1C, Excel, Word;- lucru cu rețelele de socializare- abilități de a efectua apeluri reci- încredere în sine- dorința de a lucra într-o ecipă tînără- graficul de muncă de la -  Garantăm: pachet social, salariu + % din vînzări, încurajarea dorinței de a cîștiga mai mult. Așteptăm CV la poștă electronică.
Профессиональный водитель грузовика
, Florești
ANCOM-AGRO SRL нанимает профессиональных водителей грузовиков для внутренних и международных перевозок сельскохозяйственной продукции.Автобаза находится в селе Гура-Каменчий Флорештского района.Предлагаем:Базовая заработная плата: (стабильная и выплачивается вовремя)Бонусные полные/полные рейсы + бонусные километры пробегаСоциальный пакет % по ТК РМГрафик работы: гибкийТребования:Заграничный паспортВодительские права категории CE, DEСертификат компетентности международного водителяХороший опыт вожденияЗнание и ориентация на международных дорогахЗнание румынского и русского языковСтрессоустойчивостьОбязанности:Своевременная погрузка, транспортировка и выгрузка зернаТехническое обслуживание и поддержание работоспособности грузовикаРабота с экспортно-импортными документамиСообщать о непредвиденных ситуациях и определять оптимальные решенияЖдем ваше резюме с фото по адресу:  с указанием «Профессиональный водитель» или звоните по телефону: .
Менеджер в филиал г. Флорешты
, Florești
Требуется Менеджер по работе с клиентами в г. ФлорештыОбязательные требования к Кандидатам:- Уверенный пользователь ПК, Word, Excel, социальные сети- Навыки работы в кол центре (холодные звонки)- Желательно опыт в данной сфере- Коммуникабельность- Целеустремленность- Уверенность в себе- Желание работать, развиваться и ЗАРАБАТЫВАТЬ- Опыт в сфере продаж/строительстве будет являться приемуществом- Обязательное наличие CV- Знание русского и государственного языка- график работы с -   КОМПАНИЯ гарантирует:- Полный социальный пакет- Компенсация мобильной связи- Заработная плата по итогам собеседования!!!